Tags

, , , , , , ,

A mai trecut o săptămână de tabără și încă nu știm dacă ne bucurăm sau nu. Pe de o parte, ne bucurăm pentru că am avut parte de încă o săptămână minunată alături de dragile noastre Profe: Mădălina – Profa de Fun, Cristina – Profa de Artă si Gabriela – Profa de Dacă Vrei, Poți. Pe de altă parte, însă, ne aducem aminte cu tristețe că a mai rămas o singură săptamână alături de ele… Dar să nu ne întristăm înainte de vreme! Mai bine, hai să vă povestim ce-am mai făcut în a treia săptămână de tabără.

Așa cum vă povesteam data trecută, săptămâna a treia de tabără a început minunat cu o ședință foto… Abia așteptăm să vă arătăm ce poze reușite ne-a făcut Profa de Fun! Tot cu Profa de Fun ne-am jucat niște jocuri super distractive de care ea și-a amintit citind din cartea magică – aceea de la Școala de Joacă din România. Am jucat ”Ștafeta”, ”Ursu’, ursu’ doarme”, ”Aș mânca o portocală”. Ne-am mai jucat și cu baloane umplute cu apă (minunată idee să ne răcorim pe căldurile astea), ne-am jucat si cu o lingură de lemn pecare am încercat să ținem o minge în timp ce alregam, am dansat hore și în general ne-am distrat așa cum doar la tabăra românească se poate – distracție pe limba noastră.

Stafeta4

Mingea2 Stafeta1 Stafeta2 Stafeta3 Mingea1 hora baloane1

Profa de Artă ne-a arătat cum să ne facem brelocuri – cum ce legătură are brelocul cu copilăria voastră? Ați uitat că sunteți generația ”cu cheia de gât”? Noi, mai moderni puțin, ne-am confecționat brelocuri… vă plac?

breloc3 breloc4 breloc2 breloc1

Tot Cristina, Profa de Artă, ne-a vorbit despre obiceiurile alimentare sănătoase și ne-a rugat să desenăm fructele și legumele pe care ne place să le mâncăm. Asta ne-a ieșit!

arta

Prăjitura cu vișine pe care am mancat-o marți a fost absolut delicioasă! Pozele vorbesc de la sine…

prajitura

Vineri, dsigur, Profa de Dacă Vrei, Poți, ne-a cumpărat din nou pizza (mama nu se mai  sinchisește să ne facă teoria chibritului – a înțeles deja ca nu poate spune nici nu copil ”nu” când vine vorba de pizza).

Ne auzim săptămâna viitoare cu noi povești din tabăra românească de vară – până atunci vă dorim o  săptămână minunată!

Baloane2

Advertisements