Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

breloc3Dragii nostri, Clubul Copiilor (aka “Bucuria de vineri seara”), revine. Va invitam Vineri, 2 Octombrie, incepand cu ora 7PM la “Seara Usilor Deschise”. Vom dedica aceasta seara intalnirii parintilor si copilasilor cu organizatorii cercurilor – veți putea afla, cu aceasta ocazie, amănunte despre cercurile pe care le vom oferi in acest an și veti primi răspunsuri la eventualele  întrebări pe care le aveți. Din program nu vor lipsi surprizele pentru cei mici si cei mari. In plus, parintii interesati,  vor avea ocazia, sa devina parte din “Board of Directors” al Organizatiei Non Profit – OK RoCateach, depunandu-­si candidatura pentru una dintre cele 10 pozitii care alcatuiesc boardul.

Activitatile pe care le vom oferi anul acesta sunt urmatoarele:

  • STIINTA SI TEHNICA
  • CREEAZA PROPRIILE BIJUTERII
  • DANSURI POPULARE/MODERNE
  • ARTE PLASTICE ( picture, foto, grafica, ceramic)
  • MODELAJ ( aeromodele, navomodele)/ELECTRONICA
  • ARTA CULINARA

Cluburile mentinate se vor desfasura prin rotatie saptamanala – calendarul saptamanal va fi trimis pe email parintilor copilasilor inscrisi.

Aditional, vom introduce 2 NOI activitati SAPTAMANALE:

  • SAH
  • MATEMATICA.

Clubul de Sah va fi oferit one-on-one copilasilor care nu doresc sa participe la unele dintre activitatile clubului. Copilasii vor putea opta ca in vinerea in care nu sunt interesati de o anumita activitate a clubului sa mearga la SAH. SAH-ul este inclus in pretul anual al Clubului.

In ceea ce priveste MATEMATICA, grupul de meditatie nu va fi mai mare de 5 copii si va fi sustinut de o profesoara cu experienta (acumulata atat in Romania cat si in Canada unde profeseaza actualmente in cadrul Boardului Halton). Ora de matematica va presupune o taxa modica ce va fi achitata separat de pretul anual al Clubului – mai multe amanunte in legatura cu acest aspect veti afla pe 2 Octombrie la “Seara Usilor Deschise”. De mentionat ca aceasta activitate se adreseaza exclusiv copiilor cu varste cuprinse intre 10-14 ani.

Va asteptam cu mare drag!breloc4

Advertisements