Tags

, , , , , ,

Limo“Gasca mea nu poate sa stea… linistita… Nici o clipa”… Imi rasuna in ganduri melodia asta ori de cate ori ma gandesc la micutii acestia care asteapta cu nerabdare fiecare zi de vineri ca sa ne intalnim din nou…

In fiecare zi ma gandesc ce am putea sa mai facem pentru a-i surprinde, pentru a le vedea ochii stralucind de bucurie, pentru a auzi asa cum auzim dupa fiecare eveniment: “Wow, asta a fost cea mai tare petrecere/iesire/excursie!”…

Am reinceput activitatile la Clubul copiilor – prima activitate, pe 16 Octombrie a fost  Stiinta si Tehnica… Fizica pare o joaca de copii cand proful este Razvan Vidican. Am facut o multime de experimente si am invatat intr-o ora cat altii in 10… e simplu sa inveti cand ai senzatia ca te joci… Dar dupa atata fizica, prezentata ea sub forma de joaca, dar tot fizica pana la urma… incepuse sa miroasa a creier incins in sala, asa ca Profa de Daca Vrei Poti (da, Gabriela, nu ati uitat, nu?) a destins atmosfera cu un anunt. Pe 23 Octombrie urma sa mergem cu LIMUZINA la Niagara la Fort George.

“Cu LIMUZINA?” am intrebat toti… “cu limuzina” a promis Profa… Si s-a tinut de cuvant (are ea obiceiul asta!!).

Zis si facut, vineri, pe 23 Octombrie, ne-am dat cu limuzina… Cum a fost? SUPER!!! Dar numai noi stim, Profa habar nu are, ea a mers pe langa noi in masina ei… locurile in Limo au fost doar pentru noi, VIP-urile.

Ajunsi la Fort George am facut o incursiune in istorie (doar nu credeati ca Profa rateaza ocazia de a ne mai invata ceva… tot prin joaca). Am auzit istorioare din vremea Razboiului Civil, am vizitat dormitoarele soldatilor, ne-am speriat cate putin de cate o fantoma imaginara. Si uite asa, dupa 2 ore de tur, ne-am intors din nou la limuzina… Obositi dupa o excursie ca asta? Desigur! Fericiti? Cum altfel? Cea mai frumoasa excursie? Normal!!! Mai vrem? Desigur, aceasta nu este o intrebare serioasa… SIGUR CA MAI VREM… Hei, Profa, data viitoare ce ne mai faci????

Fort Xeni Fort 2

Advertisements